Aktiviteter / Kirkehøjskole

Kirkehøjskole

Kirkehøjskole Midtsjælland er et samarbejde mellem tre pastorater om spændende foredragsrækker. Hold øje med programmerne her på hjemmesiden, kirkebladet eller i dagspressen.
Kirkehøjskole Midtsjælland
En gang hvert halve år i marts og november afholdes kirkehøjskole Midtsjælland, der er et samarbejde mellem tre pastorater (Haraldsted-Allindemagle, Vigersted-Kværkeby, Jystrup-Valsølille), hvis formål er at afholde arrangementer, foredrag, udflugter m.m. omkring emner af kirkelig, (religiøs), eksistentiel eller livsoplysende karakter, men også med:
Tid til fordybelse
Tid til forkælelse
Tid til intense oplevelser
Hvem kan deltage:
Kirkehøjskolen er hjemhørende i Ringsted-Sorø provsti, men åben for alle i det midtsjællandske med kirkelig og/eller eksistentiel interesse. Der kræves ingen særlige teologiske eller kirkelige forudsætninger for at deltage.